Skip to main content

Iphoneplaatjes


Na veel grijze dagen en regen was daar opeens een streepje blauwe lucht in de verte.


Een wolkendek heeft ook een eind!


De eerste en enige witte neerslag nog deze winter.


Het is nog maar steeds zo donker. Al viel me vanmorgen op dat je nu echt verschil gaat zien.


Rondje in de regen.Mijn 30 dagen yoga challenge. Was heel goed bezig, maar ik heb deze week al 2 x gemist. Straks maar gewoon weer oppakken. Het is echt superleuk, yoga met mijn nieuwe vriendin Adriene. ;)


Donker en grijs.


Zelf getekend en er daarna een bloempje op gelegd en gefotografeerd.


Het strand is hoog. Enorme laag met schelpen.Joepie. Heldere dag!Yogamatje gekocht!


En nu heb ik zomaar een echte yogastudio.De soep die volgens Lotte is doorgestoten naar nummer 1 lievelingssoep: zoete aardappelsoep, met gember en kokoscitroenroom.


Op Insta zie ik zoveel prachtige plaatjes van schitterende en vooral opgeruimde interieurs voorbij komen. Hier is het zo druk, dat het huis verslonst. Overal stapels was. En uberhaupt overal stapels. Een volle tafel. Maar wel gezellig, dat dan weer wel.


Logeetje. Ze zijn net uit bed.


Stekje van vorig jaar komt weer terug!
In de tuin gesnoeid. Het kippenhok verhuisd en aan het vuren.


Muziekmakers. <3 p="">

De kippen moeten wennen aan het nieuwe hok. In de avond zitten ze op een kluitje op de plek van het oude hok. Ik pak ze op en zet ze een voor een in hun nieuwe hok binnen. Als ik me omdraai zie ik de warme gezelligheid van ons huis.


Blue monday.
Blue Sky Tuesday


Comments

Popular posts from this blog

Beetje dramatisch: the end of a dream

Een beetje fatalistisch kan ik soms wel zijn. Ik kan er niets aan doen, ben niet zo heel materialistisch en hecht me niet direct aan spullen, maar soms vertegenwoordigen spullen wel een stukje levensgeluk.
Onze caravan bijvoorbeeld. Als een oudje kwam hij binnen, en vooral Joost heeft er zoveel uren werk ingestoken: alles schoonmaken, repareren, verven. We lieten de banken opnieuw bekleden, namen een fris vloerbedekkinkje. Met veel moeite zetten we hem op de rand van de 'camping' en sloten we water aan en zorgden voor gas voor de verwarming.
De mancave was het, waar Joost en zijn vrienden af en toe een biertje dronken.  Een chillruimte voor de kinderen, die er feestjes gaven en waar hun vriendinnen bleven logeren. Een uitvalsbasis voor mij was het, om een beetje de rust op te zoeken en lekker in het zonnetje te lezen, uitkijkend over de weilanden.
Een symbool voor ons geluk hier in de polder: dat je de dingen kunt maken door er hard voor te werken en dan de tijd te nemen erva…

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more