Skip to main content

Iphoneplaatjes


Na veel grijze dagen en regen was daar opeens een streepje blauwe lucht in de verte.


Een wolkendek heeft ook een eind!


De eerste en enige witte neerslag nog deze winter.


Het is nog maar steeds zo donker. Al viel me vanmorgen op dat je nu echt verschil gaat zien.


Rondje in de regen.Mijn 30 dagen yoga challenge. Was heel goed bezig, maar ik heb deze week al 2 x gemist. Straks maar gewoon weer oppakken. Het is echt superleuk, yoga met mijn nieuwe vriendin Adriene. ;)


Donker en grijs.


Zelf getekend en er daarna een bloempje op gelegd en gefotografeerd.


Het strand is hoog. Enorme laag met schelpen.Joepie. Heldere dag!Yogamatje gekocht!


En nu heb ik zomaar een echte yogastudio.De soep die volgens Lotte is doorgestoten naar nummer 1 lievelingssoep: zoete aardappelsoep, met gember en kokoscitroenroom.


Op Insta zie ik zoveel prachtige plaatjes van schitterende en vooral opgeruimde interieurs voorbij komen. Hier is het zo druk, dat het huis verslonst. Overal stapels was. En uberhaupt overal stapels. Een volle tafel. Maar wel gezellig, dat dan weer wel.


Logeetje. Ze zijn net uit bed.


Stekje van vorig jaar komt weer terug!
In de tuin gesnoeid. Het kippenhok verhuisd en aan het vuren.


Muziekmakers. <3 p="">

De kippen moeten wennen aan het nieuwe hok. In de avond zitten ze op een kluitje op de plek van het oude hok. Ik pak ze op en zet ze een voor een in hun nieuwe hok binnen. Als ik me omdraai zie ik de warme gezelligheid van ons huis.


Blue monday.
Blue Sky Tuesday


Comments

Dit vinden anderen leuk nu

Random zomerfotootjes

Het water is weer tot rust gekomen, de ergste golfslag is weg. Zo mooi vind ik het dan, hoe de wolken weerspiegeld worden in het water. Zeker als je aan het zwemmen bent, dan zit je daar echt Middenin. Zo fijn!

Ik kan daar echt zo van genieten, even koffie aan het water.

Nichtje Fie werd 5 en kreeg een zeemeerminnenstaart. Wat cool zeg!


Gewoon nog maar wat plaatjes van het water, ik krijg er zelf nooit genoeg van, hopelijk jij ook niet (anders klik je maar weg ;))


De kippen en haan zijn gewend aan de nieuwe slaapplek van de haan en verzamelen daar 's morgens voor het eten. De kuikens zijn al groot en ik denk dat de twee witte allebei haantjes zullen worden. Als dat maar goed gaat straks....


Prachtige zonsondergang. Cadeautje aan het einde van de dag.


Isa stuurde een fotootje, die was nog even naar Reuring met vriendinnen. Gezellig dat ze ons dan een beetje op de hoogte houdt in de familie app groep.


Zomereten: veel kleur. Daar word je toch blij van?


Tijd van de toetsweken. Het is…

Week 25: Midzomerweek - en zomer is het!

De week van midzomer, altijd een beetje een dubbel gevoel omdat de dagen weer korter gaan worden. Maar hee, de zomer is pas net begonnen en goed ook. Wat een heerlijke dagen! Werken is een beetje pittig met dit warme weer, maar als je klaar bent, begint er gewoon een heel nieuw stuk dag. En ook 's morgens vroeg is fijn, aan mijn strandje. Met zo'n begin voelt iedere dag een beetje als vakantie.
De bloemen die we Lotte gaven bij de voorstelling komen zo prachtig uit. Toverbalpioenen zijn het, en ze verkleuren langzaam van dieproze naar wit. 

Ik maak een wandeling door Purmerend op maandagavond, want Lotte doet een proefles dans. Later op de avond zwemmen we met vrienden heerlijk in het IJsselmeer en kletsen we in de tuin tot het donker is. 

Nu weer heel anders, de pioenen. Door het warme weer gaat het extra snel deze keer.


Tropenrooster: vroeg beginnen met werken. Tussendemiddag echt een uur lunchpauze en even heerlijk buiten zitten en op tijd weer klaar. 

Tijd voor een ijsje!

Walk with me, loop je een eindje mee?

Loop je een eindje mee door de tuin? Het is zo'n mooie avond, met dat zachte goudkleurige licht. Door mijn 'pak-nog-minder-mijn-telefoon-experiment' neem ik deze keer mijn echte camera weer eens mee. En eerlijk is eerlijk, hoe mooi de foto's van mijn Samsung ook kunnen zijn, dit is toch wel net even een tikkie mooier. 
Door mijn camera kijk ik extra goed naar alles om me heen. De zachte haartjes van de planten, stuifmeelkorrels, de voelsprieten van een vlinder, hoe de kleur verandert als je je blik verandert van met de zon mee naar tegen het licht in. En niet alleen mijn ogen, ook mijn andere zintuigen zet ik goed aan het werk. Het ruikt zo lekker, in de avond in de tuin. De geur van lavendel, van de vlinderstruiken. En het al beetje vochtige gras aan mijn voeten (met hier en daar een naaktslak, ieuw!), het windje dat door mijn haren waait.
Ik ben een bofkont, dat ik hier woon. Maar wel een bofkont die dat heel goed beseft en er misschien wel meer dan wie ook van kan …