Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2014

Dit was oktober

Met het einde van het jaar in zicht, lijken de dagen wel in een versnelling te komen, als een vliegwiel dat op gang is. De kinderen hebben het alweer over Sint Maarten en de Kerstversiering hangt al in de stad. Al bijna weer een jaar voorbij, zo peins ik melancholisch. Heel dubbel, want de zomer leek ook wel trager dan ooit afscheid te nemen dit jaar. Wat een prachtige maand was oktober. Met het zachte gouden licht, de sensationele wolkenluchten en de mistige ochtenden. De dagen zijn merkbaar korter, de haard moet weer aan. De eerste keer dat ik met donker wegging en pas in het donker weer thuis kwam, is alweer achter de rug. Oktober was de tijd van buiten vuurtjes stoken, bokbier drinken en kastanjes poffen. De winter kan nu ieder moment aankloppen. En ik weet nog steeds niet wat ik daarvan vind.Ook te zien op www.twistit.nuwww.twistit.nu en www.plukdedagfotografie.nl.

Verzameling leuke dingen

Oh help, de jaarlijkse winterdepressie komt weer sluipend binnen. Vorig jaar had ik 'm aardig in toom gehouden en ik heb de illusie dat ik ieder jaar een beetje wijzer word en er wat beter mee om leer gaan. 
Maar ik heb er last van, die donkere ochtenden en het gebrek aan licht. En dan is de wintertijd nu pas net ingegaan. Het zal wel weer settelen. Maar voorlopig gaat 't gepaard met een hele serie slechte nachten. Ik val prima in slaap, maar iedere keer weer midden in de nacht wakker. Dan zijn er weer muggen, dan maakt de verwarming herrie, dan schrik ik wakker uit een nare droom. Het duurt iedere keer uren voor ik weer inslaap, en als ik dan net diep slaap, gaat de wekker weer.
Gelukkig weet ik intussen dat het fases zijn. Dat het weer voorbij gaat. Dus ik negeer de vermoeidheid en richt me op het moois.
En guess what, het leven is post-hm opeens weer een heel stuk leuker, qua uitjes en lekker eten en drinken en de hort op.
Een verzameling leuks en liefs:
Isa met Rocky.

Met…

Blurb - vakantieboek 2014

Hoewel ik met de jaarboeken inmiddels alweer een beetje behoorlijk achterloop (ik moet nog beginnen aan 2013), heb ik een leuke en grote klus geklaard! Het vakantieboek van dit jaar.
Onze Roadtrip door Slovenië en Kroatië!
Het heeft me weer heel wat uurtjes gekost natuurlijk, ook al had ik op vakantie op mijn fototoestel al een selectie gemaakt en de helft van de foto's verwijderd. Gelukkig had ik al uitgebreide blogs geschreven en hoefde ik de teksten alleen maar te kopiëren. En het is erg leuk werk om te doen. Zeker op regenachtige dagen en avonden. Heerlijk met mijn hoofd weer terug in de vakantie. 
En even geleden deed ik dan de laatste check.

En kon ik het boek gaan versturen!


Van de week kwam de post. Hoera! Hoera!


Het is weer zo gaaf geworden! Ik blader er even doorheen, laat een paar pagina's zien, misschien krijg je zelf ook wel inspiratie zo, voor je eigen vakantiefoto's.Het voorblad heb ik (net als bij mijn laatste jaarboek) weer samengesteld met een collage. …

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more