Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2014

Ziekies

Opeens was ik van de week geveld met een soort migraine-achtige hoofdpijn. Naar man, overgeven, niet tegen licht kunnen, zelfs het gefluit van de vogeltjes deed pijn aan mijn oren. Terwijl ik twee dagen van de wereld was, had Joost zijn nieuwe plannetje uitgevoerd. We hadden 't er al eens over gehad, maar ik vond het overbodig. Een zwembadje in de tuin. We hebben de jacuzzi al. En het is niet echt dat er geen zwemwater is, we hoeven de dijk maar over. Maar Joost en de meiden zaten te fantaseren en te dromen en zoals dat bij Joost gaat. Hij maakt dromen waar. Ik hoef maar een dagje niet alert te zijn en hoeps, kijk eens wat er op het terras ligt.....

Het was een megaklus om het bad op te zetten. Mijn hemel. Wat een DING.Hier kan ik straks gaan trainen voor een triathlon ;).


Lotte had alle opblaasdingen van zolder bij elkaar gezocht.


En kippie kwam ook even kijken. Ze voelt zich al steeds meer thuis.


Ik was gisteravond weer fit genoeg voor een rondje tuin. Versgeplukte bloemen.H…

Ochtendwandeling in Hoorn

Het is Isa's laatste schooldag. Eén uurtje hoeft ze maar, een toets, en dan begint haar vakantie. Ik moet zelf bij de fysio zijn, ook in Hoorn en breng haar weg. Daardoor heb ik zomaar twee uurtjes extra tijd. 
Ik besluit een wandeling te gaan maken, langs de haven, door de oude stad. Ik ben opgegroeid in Hoorn, maar bekijk de stad nu met heel andere ogen. Wat is het mooi! Die oude huizen, de geschiedenis die op straat ligt. De haven met alle boten. Het water met de mooie luchten. Wat een fijne ochtend!

#100happydays

Weer een nieuwe serie plaatjes. Gewoon geschoten gedurende de dag. Er is zoveel moois in iedere dag.
De zon gaat weer eens prachtig onder.

Ietsje minder mooi: ben te voortvarend bezig met opbouwen en nu opeens weer last in mijn kuit. Geëikel ook. Nou ja, intussen gaat 't weer wat beter, ietsje rustiger opbouwen maar.


Deurmat.


Fijne salade met gegrilde paprika en sperzieboontjes.


Isa heeft haar laatste toetsen en is as we speak klaar! Ze is fluitend over naar de tweede en chillt nu op de bank. Bijkomen, vakantie!


Deze dagen ben ik regelmatig heel vroeg wakker. Het is zo mooi aan het IJsselmeer, zo 's morgens vroeg.Mijn Headspaceplek.

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more