Sevilla dag 3


De zon kwam stralend op, op dag 3. Wat een weelde. Zwaar leven hoor. Uitslapen, ontbijten, weer de stad in.
We struinden door het centrum en de oude wijk.
En vonden Metropol Parasol. Ik had er foto's van gezien en was er benieuwd naar. Het bleek een beetje een ranzige plek te zijn met een spuuglelijk gebouw, pontificaal tussen de oude pandjes neergezet, als een soort paddestoelen. Onder het gewelfde dak stond een spongebobspringkussen en jengelde Spaanse kerstmuziek. Maar met een lift kon je er boven op komen en had je toch wel een bijzonder uitzicht over de stad.Daar kregen we natuurlijk weer honger van, en ergens in een heel leuk oud straatje aten we maar weer eens flink wat Spaanse tapa's.Rondom de kathedraal stonden allemaal stalletjes waar kerstfiguren en andere miniaturen werden verkocht.Wij liepen verder langs het water, over de boulevard.

Ook nu belandden we weer op een geweldige plek achter een soort markthal, stampvol zat het, we konden nog net op een muurtje zitten, tussen alle Spanjaarden, met een heerlijk glas wijn in de zon.


We sloten het eerste deel van dag 3 af op het dakterras.

Ook nu hadden we nog een heerlijk lange avond. Deze keer in Contenedor, een leuk tentje in de wijk Macarena, ook weer met vers biologisch eten. Verse pate, fantastische eendenborst (echt zalig) en een heerlijk toetje. Als wij niet kilo's aankomen deze dagen.....

No comments:

Dit vinden anderen leuk nu