Zomeravond


Met dank aan Yuri, die wel een fototoestel (Iphone) bij zich had.

TuininspiratieDag 2 met Milou


Wat een luxe. Om een uur of 9 's morgens was het nog steeds stil in huis. Ik ging maar even kijken in Isa's kamer, of de dames nog leefden. En ja hoor. Milou lag lekker met haar ogen open een beetje in haar bedje te spelen en ook Isa deed haar ogen open. Ze had eerder die ochtend al heel even met Milou gespeeld, maar haar weer teruggelegd in haar bedje en ze waren weer in slaap gevallen.


Lekker in pyjama de tuin in. Ik in de hangmat. Milou op avontuur. Ze klom heel goed zelf de glijbaan steeds op. Goed vasthouden, goed kijken. En dan Whoepa! Naar beneden glijden.


Met al die kippen en de katten in de tuin is er ook genoeg te zien. En dan de overvliegende ganzen. Milou vond het wel leuk allemaal. En soms ook een beetje spannend.

Dan kwam ze even bij me staan, maar even later ging ze weer. Achter de katten aan. Lekker liedjes neuriën in de tuin. Zo'n vrolijk grietje!

 Dat pyjamakontje! Isa zei ook steeds "maar ze ziet er zo schattig uit!"
Later die ochtend liepen we door het dorp naar een verborgen paradijsje. Het was open tuinen dag. Joost en ik kregen een hoop inspiratie. Het wordt tijd dat we met pensioen gaan ;).


Milou vond het ook wel mooi. Al bleef ze steeds dicht bij Isa, die haar goed in de gaten hield met al die kleine watertjes en bruggetjes.

Ergens achter in de tuin werden er pannenkoeken gebakken. Met prachtig uitzicht!

Milou was al een beetje moe geworden. Isa haalde snel haar 'memmie' op en haar knuffel. Waar ze normaal altijd graag anderen voor haar laat lopen, was het nu allemaal geen enkel probleem. Echt een topverzorgster!

Snel naar huis, een tukkie doen!

Wat was het gezellig met Milou!

Hollandsche Zomer

Dit vinden anderen leuk nu