Even weg

En dan nu de rest van de foto's van onze paar dagen weg. Ik had een natuurcamping uitgezocht, in de buurt van Breda. Gereserveerd en alles, je weet maar nooit, met die drukke Pinksterdagen. Maar er was iets mis gegaan, er waren teveel boekingen aangenomen en alle plekken waren bezet. En zo kwamen wij terecht op het mooiste plekje van de camping: het volleybalveld.

We rolden de luifel uit, zetten de stoeltjes buiten, gooiden het tentje in de lucht en hoppa, in een paar minuten stonden we er!

Wat was het een heerlijke vakantie. Ook al was Lotte niet helemaal tiptop, de laatste tijd heeft ze veel last van slechte nachten. Groeipijn, denken we. De eerste nacht was zo zielig, ik ben de halve nacht met haar opgeweest, om haar benen te masseren. Zelfs toen ze eindelijk in slaap viel, trappelde ze met haar benen en kreunde ze van de pijn. Arm grietje. Beetje bijkomen dus maar.


Het was zulk heerlijk weer. Wat fijn is dat toch, dat je gewoon met je blote benen de hele dag buiten kunt zijn. Het zwembadje was vlak bij. Heel koud, maar wel lekker verfrissend.


Heerlijk, als we op vakantie zijn, neemt Joost de tijd om te koken. Ik had tassen vol verse groente, fruit, kruiden, kaasjes en meer lekkere dingen gehaald. Hij ging iedere dag koken. Heel zen, met een wijntje en alle tijd van de wereld.

Isa nam alvast wat brood met olijfolie en peper en zout.Dat is zo leuk van een bos, dat mooie licht, gefilterd door de bomen. De schaduw was welkom.
Ook zo fijn, als je weg bent, kun je niks. Niet even wat werk doen, niet achter de computer mijn logje maken, niet de was doen, in de tuin werken. Gewoon even niks. Even lekker zitten en kijken naar het mooie licht.En wandelingetjes maken. En een hardlooptochtje, al was het erg warm.

Ons keukentje, al leven we eigenlijk vooral buiten. Op de LPG aansluiting heeft Joost een gasstelletje gemaakt, we koken eigenlijk gewoon buiten.


Lotte had binnen een mum van tijd vriendinnen gemaakt.


Isa hing lekker in de hangmat.


Joost was wel vrij, maar moest toch wel wat werk doen tussendoor.
 Een rups op het golfterrein. Op pad.

Picknicken en zwemmen. Tussen de waterlelies. Het was zalig!

Sja, een foto van ons allemaal, maar dan scherpgesteld op het gras. Helaas, pindakaas!

Iesje en ik.

Wie gaat er het eerste in? Jij of ik? Geluksmoment, mijn liefsten zo lekker zien dobberen.En daar is chef weer aan 't koken!
Goed kijken, die grobbebol daar ergens bovenin, dat is een uil!


En weer zulk heerlijk eten.

Kan zo in een kookboek:

Maar daar kwam 't ook uit, Mayakarbonades, met sinaasappel, koriander en geroosterde ui. Echt zalig!

Het bosje in de buurt, met zoveel dennenappels als ik nooit eerder had gezien.
Nog even lekker spelen op de camping.Wat was 't fijn!

Dit vinden anderen leuk nu