Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2012

IJzig

Hoera! Het is dan toch nog winter geworden. Komend weekend gaan we hopelijk lekker schaatsen. 
Toen ik vanmorgen de dijk over klom, was het uitzicht heel anders dan vorige week. Toen was het water zo glad als een spiegel en verzuchte ik nog wat een vreemde winter het was. Be careful what you wish for. Nu gierde de snerpende oostenwind het water over en spatte me nat met ijskoude druppels. 
De oever was weer omgetoverd in een bijzonder landschap met ijspilaren, glibberige bolletjes en veren van ijs. Het ziet er op de foto misschien nog heel lieflijk uit, maar de wind was echt guur en snijdend. Op de filmpjes krijg je daar een betere indruk van. 


Uit mijn Iphone

Weer wat dagelijkse dingen.
Het oventje in de tuin. 

Altijd genieten: heerlijke verse koffie. Al is het apparaat wel een zeurkous. Als je snel een bakkie wil, moet er weer water bij, bonen gevuld, de afvalbak geleegd. Dat ding vraagt meer van me dan mijn kinderen ;).


Dit was zo'n mooi looprondje laatst, in de duinen bij Bergen. 13,5 km genieten!

Vorst aan de grond.

De lucht werd paars.

Bob Ross is er niets bij.

Vroeg werken, een keer met openbaar vervoer. Het IJ ontwaakt.

In de trein naar Rotterdam.


Ontspannen na een dag werken.

Druilerig Edam. Mijn 'balletwandelingetje' op woensdagmiddag.

Isa's topotoets. Belachelijk eigenlijk, want veel meer dan 'leren leren', leren ze niet. Dit is zelfs een verouderde kaart, want bij mijn weten is Servië tegenwoordig een land en geen gebied, net als Montenegro. En eerlijk gezegd weet ik zelf wel ongeveer waar die landen liggen (in voormalig Joegoslavië), maar hoe en wat en precies, daar moet ik ook de atlas voor pakken. Of …

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more