Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2011

Rust

De kunst bij drukke dagen is om de rust te zoeken in de kleine momenten. 's Morgens vroeg, voor de hectiek begint. Voor het stoplicht, als ik even tijd heb om eens goed naar de zonsopkomst te kijken, of naar de reflectie van de autolampen in de natte weg. In de 10 minuten die ik te vroeg ben en die me de gelegenheid geven een kort wandelingetje te maken. In de tijd die het duurt om mijn computer te herstarten, en waar ik een dampende kop koffie kan nemen. In het half uurtje 'nu even niet, nu doe ik iets voor mezelf'.  In een tukkie op de bank bij het haardvuur, na het eten. In de tijd die het duurt om koffie te zetten, en waar ik even rustig naar buiten staar, staren om te staren.
Als je maar goed genoeg zoekt, is er in de grootste drukte altijd tijd voor rust. 
Stiltegebied

Grijs, Grauw of Gekleurd?

Tip: zet dit muziekje even op. Het past perfect bij dit weer. Ik heb het al dagen in mijn hoofd.
De kleuren van vandaag
Duizend soorten grijs
De horizon is uitgegumd
Net zoals de tijd
Het is mistig, koud en stillig.

(vrij naar Lohues)(de horizon lijkt echt wel uitgegumd)Maar als je goed kijkt, is het niet zo grijs en grauw, als op het eerste gezicht lijkt.

Er is nog zoveel kleur. Al deze foto's komen zo onbewerkt uit mijn toestel. Het lijkt wel alsof de kleuren nog intenser worden met dit vochtige weer.Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more