Skip to main content

Herfstig Edam
Comments

Zoooooo jij hebt goed je best gedaan!
Wat een prachtige foto's heb je gemaakt!
Mijn favoriet is die van de paddestoelen en de brug wazig op de achtergrond. Juist zo mooi met de herfstblaadjes erbij.

Fijn weekend.
Liefs,
inge said…
prachtige plaatjes! ^^
Jolanda said…
De streek waar jullie wonen vind ik zoooo mooi en zo eigen! Prachtige foto's ook.
Anonymous said…
Edam is mooi, helemaal door jouw camera!!
XSuus
alles is anders said…
Wat een plaatjes!! Waarom woont niet heel nederland daar, zo mooi! (mijn backup plan voor je weet maar nooit terug gaan heeft nog geen 'woonplaats' in NL in het draaiboek)En wat is het heerlijk leeg, wie zegt er dat nederland zo vol is, geloof er lekker niks van. gr Annemarie
Bri said…
Wat een prachtig stadje is het ook! Erg mooie foto's, Jo! Je hebt vast gewacht met fotograferen tot maandagochtend, toen iedereen al op school en werk was en de winkels nog dicht ...... heerlijk rustig. x
Sebastiaan said…
Goedemiddag Jojoco,

Ik kwam toevallig voorbij jouw foto's van Edam (en van een dagje uit in Hoorn). Je maakt mooie foto's en jouw motto "Pluk de dag" spreekt mij ook wel aan.

Ik zag overigens daarna ook jouw winterfoto's van deze maand. Er zitten heel mooie bij (beetje jaloerss, ik heb zelf de mogelijkheid om mooie winterfoto's te maken onvoldoende benut).

Zelf ben ik niet actief op deze BLOG pagina's. Mijn activiteiten zijn vooral op FACEbook en een beetje op Twitter.

Vriendelijke groet,

Sebastiaan Hol (onder andere Stadsgids te Hoorn, bij Vereniging Oud Hoorn).

Popular posts from this blog

Beetje dramatisch: the end of a dream

Een beetje fatalistisch kan ik soms wel zijn. Ik kan er niets aan doen, ben niet zo heel materialistisch en hecht me niet direct aan spullen, maar soms vertegenwoordigen spullen wel een stukje levensgeluk.
Onze caravan bijvoorbeeld. Als een oudje kwam hij binnen, en vooral Joost heeft er zoveel uren werk ingestoken: alles schoonmaken, repareren, verven. We lieten de banken opnieuw bekleden, namen een fris vloerbedekkinkje. Met veel moeite zetten we hem op de rand van de 'camping' en sloten we water aan en zorgden voor gas voor de verwarming.
De mancave was het, waar Joost en zijn vrienden af en toe een biertje dronken.  Een chillruimte voor de kinderen, die er feestjes gaven en waar hun vriendinnen bleven logeren. Een uitvalsbasis voor mij was het, om een beetje de rust op te zoeken en lekker in het zonnetje te lezen, uitkijkend over de weilanden.
Een symbool voor ons geluk hier in de polder: dat je de dingen kunt maken door er hard voor te werken en dan de tijd te nemen erva…

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more