Skip to main content

En dan kom je thuis

Op dit moment is mijn werk voor mij een beetje ingewikkeld. Leuk, zelfstandig ondernemer zijn en steeds verschillende opdrachten hebben. Maar soms zou het ook wel rustig zijn om te weten wat je hebt aan je werk en te weten dat je het kunt. Ik weet ook dat ik dat al snel weer saai zou vinden en dat het ook een uitdaging is om steeds weer nieuwe dingen in mezelf te ontdekken en te leren. Maar soms is dat een beetje ingewikkeld.

Wat is het dan extra fijn om thuis gewoon lekker thuis te zijn. 

Joost en Rob hadden uitgebreid gekookt dit weekend, een tafel vol vrienden van ons en de kinderen. Kaarsjes. Haard aan. Hele dag buiten geweest en dan binnen opwarmen en niets meer hoeven te doen.Het winterlicht strijkt zo mooi door het huis heen.Comments

wilmi said…
Thuis kan zo heerlijk zijn..ook gewoon al de wetenschap dat er een thuis ís, waar je straks weer naartoe kan gaan na een drukke werkdag.
Ben benieuwd wat voor werk je eigenlijk doet?
Franse Lelie said…
Wat een prachtige plaatjes, geven een heerlijk gezellig wintergevoel! Lieve groet
Cathy said…
Leuk gedekte tafel,je wordt er instant vrolijk van!!
Fijne groetjes..
Jolanda said…
Elke keer weer denk ik: wat zijn de seizoenen toch mooi. Daarom is het ook iedere keer weer fijn om thuis te zijn. Thuis waar het elke keer weer net een andere sfeer heeft door het seizoen. Zo fijn.
Bedankt voor dit logje. Mijn werk is op dit moment ook erg ingewikkeld (en ik ben niet eens ondernemer). Ik focus alvast op vanavond 11 uur als ik weer thuis ben. ;-)

Popular posts from this blog

Beetje dramatisch: the end of a dream

Een beetje fatalistisch kan ik soms wel zijn. Ik kan er niets aan doen, ben niet zo heel materialistisch en hecht me niet direct aan spullen, maar soms vertegenwoordigen spullen wel een stukje levensgeluk.
Onze caravan bijvoorbeeld. Als een oudje kwam hij binnen, en vooral Joost heeft er zoveel uren werk ingestoken: alles schoonmaken, repareren, verven. We lieten de banken opnieuw bekleden, namen een fris vloerbedekkinkje. Met veel moeite zetten we hem op de rand van de 'camping' en sloten we water aan en zorgden voor gas voor de verwarming.
De mancave was het, waar Joost en zijn vrienden af en toe een biertje dronken.  Een chillruimte voor de kinderen, die er feestjes gaven en waar hun vriendinnen bleven logeren. Een uitvalsbasis voor mij was het, om een beetje de rust op te zoeken en lekker in het zonnetje te lezen, uitkijkend over de weilanden.
Een symbool voor ons geluk hier in de polder: dat je de dingen kunt maken door er hard voor te werken en dan de tijd te nemen erva…

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more