Skip to main content

Trotse Tantes!

Jaaaa! Wihoeeee! We zijn zomaar trotse tante geworden van de kleine lieve Willem. Ons dinnetje Maaike is moeder geworden vorige week. En na ons werk reden we van alle kanten van het land op weg naar het wiegje van Willem. Wat een schatje! Het was jammer dat er tassencontrole was bij de deur, want anders hadden we 'm zo stiekem meegenomen.

Hoe ontspannen en vol overgave een baby kan slapen. Het blijft een wondertje. Zo'n heel nieuw mensje, met alles erop en eraan. Vingertjes, haartjes, een lief klein neusje. Bijna leek 't alsof hij wakker werd en zijn oogjes liet zien, maar meer dan een kleine glimp en gekke bewogen foto's was 't niet. Hij sliep lekker verder, maar gaf ons wel een heel lief lachje! En alle tantes vielen in katzwijm ;).
Comments

inge said…
ik zag 'm al her en der, maar het is ook wel een wonderschoon mooi menneke zeg! ^^
Jolanda said…
Wat een heerlijk mannetje. Dat lachje! :-)
Maaike said…
Heel gaaf die fotos
Ik ben helemaal in luv!!!
Polderkolder said…
Smelt, wat een heerlijk ventje en wat een heerlijk trotse tantes. Wat een rijkdom om als vriendinnen te delen!
Anonymous said…
Wat een geweldige reportage van dit schattige kereltje, tante Jo!!
XSuus

Popular posts from this blog

Opladen in Fuerteventura

Een aanrader, Fuerteventura?
Die vraag is niet zo makkelijk te beantwoorden. Of tenminste, als je van surfen houdt, is het een volmondig JA!
Maar als je een weekje weg wil naar de zon, niet te ver vliegen, sja, dan vind ik Fuerteventura eerlijk gezegd de minst mooie van de Canarische eilanden. Ik ken ze niet allemaal, maar Tenerife, Madeira (al is dat geen Canarisch eiland volgens mij), Gran Canaria en zelfs het al kale Lanzarote zijn een stuk afwisselender en mooier.
Fuerteventura is ruig. Leeg. Kaal.
Een combinatie van lavavelden en woestijn, het ligt vlak naast de Saharah. Het heeft prachtige stranden, maar het waait er veel en flink (it's in a name), dus op een handdoekje zonnen op het strand is niet echt comfortabel (ik hou dat sowieso niet langer dan een uurtje vol).
De hoofdstad is misschien wel authentiek, maar dan in de Fundamanier van interpreteren. Het heeft geen leuke steegjes of pleintjes en is eigenlijk gewoon vervallen. Corralejo is zo'n typisch toeristenoord, …

De gewone dingen in het nieuwe jaar

Het jaar mag dan wel begonnen zijn in de warmte in Fuerteventura, voor we het wisten waren we weer thuis. Ik vond het niet zo fijn als andere keren - was liever nog langer weggebleven, maar goed. Het dagelijks leven heeft ook wel weer zijn charme.

Het gekke van thuiskomen was wel dat Sammy er niet meer was. Ze was tijdens onze vakantie aangereden op de dijk. Slecht nieuws, waarvan ik pas echt merkte hoe verdrietig ik ervan was, toen we weer thuis waren.
Gelukkig is kleine Sammy/Monki er en houdt die heel veel van knuffelen.

De kerstboom en amaryllis stonden er ook gewoon nog. 

We boften, want we kwamen aan op een stralende zondag. Dat maakt het wennen iets minder heftig.

Maar koud is het wel! En het stormt! En het water staat zo hoog!

We kunnen bijna surfen op ons eigen strandje, ware het niet dat de gevoelstemperatuur zo rond het vriespunt ligt

Het zonnetje zorgt wel voor fijn licht in huis.Isa is ziek geworden en ik maak maar lekkere zoeteaardappelsoep met veel gember.


Knuffelen m…

Een beetje kleur in je dag

In Nederland is de enige kleur vandaag oranje: Code oranje. Vandaar dus maar wat kleur op mijn blog als afleiding van de storm.Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more