Skip to main content

Halloween in HLDVN

In HLDVN (het leukste dorp van Nederland), waar Francine woont, was vanavond de Halloweenspeurtocht. Daar moesten we heen! Ik heb er zelfs mijn favoriete pilatesavond voor afgezegd. Lotte was de hele dag al een beetje zenuwachtig en ook Isa was er helemaal klaar voor, samen met een vriendin van haar.

Het was ontzettend druk, zo druk dat we Francine & family niet terug konden vinden, maar goed, heel veel ruimte voor gezellig kletsen was er toch niet, met alle enge dingen en een Lotte die zich klemvast aan mij gezekerd was. Isa vond het helemaal niet eng, alleen gilde ze af en toe wel heel erg hard. 

Maar oh, HLDVN is echt met recht HLDVN. Wat had iedereen er een werk van gemaakt. In alle straten en steegjes stonden kaarsen en vuurpotten. Iedereen was verkleed, overal klonk gegil en muziek. Mensen wezen ons de goede weg en in ruim anderhalf uur werden we het hele dorp doorgeleid. Langs heksen, skeletten die een optreden gaven (er speelt er een viool, riep Lotte, die dat zelf ook zo graag wil), engerds met messen, een spokendisco, spinnenwebben en andere horrorfiguren. Mijn hart sloeg regelmatig over, al was het maar door Lottes hand die me zo heel erg hard kneep af en toe.

Echt geweldig!


 Helemaal klaar voor het Hoofd-gerecht!

Comments

Jolanda said…
Alleen de foto's al vind ik eng!!! Niks voor mij! Hoe leuk ik het ook vind dat ze het organiseren met elkaar. Mij niet gezien!
Francine said…
Wat leuk dat jullie er waren! Ook al konden we jullie in de mensenmassa niet vinden.

En weet je wat ook? Ik heb vrijwel PRECIES dezelfde foto's gemaakt.

WIj kijken hetzelfde :)
Anonymous said…
Ja, wat grappig dat jullie dezelfde foto's hebben gemaakt!!
Leuk feest!!
XSuus
Geweldig!!! En bij de 1e foto zag ik gisteren een leuke tekst; when you fly don't text.

Popular posts from this blog

Donkere wolken en een eiland in het IJ

Na het eten, na de koffie. Joost en ik kijken elkaar aan, 'nog een stukje lopen samen?'
We rijden een stukje verderop langs de dijk en zetten de auto bij de camping neer. Als we de dijk overlopen zien we enorme donkere wolken onze kant op komen. Een machtig mooi gezicht.


We lopen een rondje, langs een zielig konijn met een enorme tumor op zijn borst, dat stilletjes in het gras zit. Langs wuivend riet en opvliegende spreeuwen. Hier en daar een spetter, en als we bijna weer terug zijn, barst de bui los. Dikke druppels kletteren op ons hoofd. We hebben de wind in de rug en laten ons maar natregenen.


Op weg naar huis zien we de zon weer tevoorschijn komen. En thuis wacht een verrassing.


We drogen ons snel af en trekken droge kleren aan. Ik zet een kopje thee. En verder kijk ik alleen naar het prachtige licht. Niets meer nodig verder.
Andere avond, zelfde mooie Hollandse luchten.


Ook weer een wandelingetje op de dijk, met prachtige wolken.En dan de volgende morgen beginnen met ko…

April doet wat ie wil. En mei ook

Dit zijn Joost en Lotte.  Joost spaart auto's. Net als vroeger. Alleen zijn ze nu groter. Lotte vindt het wel grappig. Ik ook. Vooral deze leuke nieuwe. Mijn lievelings op het moment!

We gingen er een stukje mee touren.Naar de molen, waar muziek was. Met weinig bezoekers, want het was KOUD!

Gelukkig had ik mijn eigenwijsheid laten varen en mijn echte winterjas weer van zolder gehaald. Mijn tussenjas (die eigenlijk de afgelopen weken ook niet voldeed) trok het echt niet meer, die koude wind.

Gelukkig konden we er wel om lachen. Hoe kan dat ook anders, in zo'n grappig autootje.

Herfstvakantiedingen doen: Bowlen met het gezin + aanhang. Gezellig avond, vooral het laatste potje, want toen won ik ;).


Wandelingetje.


En toen was het opeens warm. Gek genoeg maar op een paar plekjes in onze tuin. Hier achter de caravan op de camping zelfs zo warm dat ik binnen no time al mijn kleren uit had gedaan en in mijn ondergoed in de zon zat te lezen. Zo lekker!

Lotte voegde zich bij me. Ze ha…

Week 16: dingen uit deze tijd

Wat maakt het dagelijkse leven fijn deze dagen? In de opmars naar het 'echte' warme voorjaar word ik blij van veel dingen. Niet alleen de belofte van de komende warmere maanden, maar juist ook dit grillige aprilweer heeft zijn charme. Groeiseizoen.
Nieuwe plannen. Joost recyclete een oud bad tot hot tub to be. Kwestie van straks een vuurtje onder stoken en dan in bad uitzicht op de ondergaande zon. Hoe cool is dat nu weer?

De zon is alweer zo vroeg op dat ik 'm niet meer op zie komen. Al voor half 7 en dan lig ik nog in mijn bedje. Maar ik begin de dagen wel bijna altijd aan het IJsselmeer. Als ik de dijk opklim, de ganzen nu met hun ganzenkuikens, zie wegvluchten, de wolken boven het water zie hangen, dan weet ik dat het goed is.De liefste kat van de wereld deze knorrie, eh, Rocky. Hij snurkt zo hard en kan zo goed luieren. 

Zo'n fijn stukje vind ik dit. De lage polder met de molen. Als kind speelde ik hier af en toe bij kennissen van de ouders van een vriendin, die…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more