Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2010

En dit was vandaag

Wat ben ik blij dat ik regelmatig buiten de deur werk. Al dacht ik daar vanmorgen nog even anders over, toen ik om tien voor half 7 in mijn auto stapte. Met de files van gisteren op mijn netvlies en de waarschuwingen voor vandaag in mijn achterhoofd, had ik tamelijk beroerd geslapen.
Maar de zorgen bleken voor niets. Ruim op tijd -het was nog donker- draaide ik het parkeerterrein op en deed mijn ding. Leuk, met leuke mensen. Fijn om ze enthousiast te krijgen. Energie krijg ik ervan.
Op de terugweg tracteerde ik mezelf op een wandelingetje op de hei van Blaricum. Het mocht niet echt naam hebben, ik had mijn hakken nog aan (had sneeuwschoenen mee moeten nemen, maar daar had ik dan weer niet aan gedacht). Zo zette ik zelf nog wat nieuwe sporen in de sneeuw, tussen de konijnenpoten en volgens mij zelfs ree├źnsporen.
Het zonnetje kwam door. Het was muisstil, pas op het allerlaatst zag ik iemand die wel 10 honden uitliet. Ik had het koud, bevroren tenen, koude vingers (geen handschoenen mee), …

Dit was gisteren

Wat was ik blij dat ik thuis werkte. Behalve dat ik het steeds kouder kreeg omdat het kantoor niet warm te krijgen was. Twee paar sokken, dikke sloffen. Warme thee.
Bezig met teksten, achter mijn schermpje, maar vanuit mijn ooghoeken zag ik de storm. Die ik niet vanuit mijn oorhoeken hoorde, nee, dat gieren kwam direct binnen. Alsof de golven tegen het huis klotsten.
En toen ging het ook nog sneeuwen. Ik moest er even uit. Even een strijd met de elementen. Even de schapen een schouderklopje geven. Want zij staan toch maar met hun dunne pootjes in de kou.Winters

Chillen op zaterdag

Dit was niet op zaterdag, maar eerder deze week, tijdens een uitetentje.
Maar vandaag was heel relaxed en lekker binnen. Buiten sneeuwde het de eerste sneeuw van het jaar, maar binnen was het lekker warm.

Lot was heerlijk bezig op haar DS, maar we hebben ook nog geknutseld en heerlijk gelezen.


Zo leuk om te zien hoe leuk ze het lezen vindt. Ze heeft nog meer geduld dan Isa en kan er echt van genieten.Doe nog maar een blok op het vuur, dan neem ik een bokbiertje. Mijn mannen (ja, ik heb er twee tegenwoordig) zijn heerlijk aan het koken!

't Jaar rond

Hoewel ik druk bezig ben met het huis en enorm kan genieten van de mooie spullen en gezellige hoekjes is mijn grootste inspiratiebron toch wel het buiten zijn.
Een snelle terugblik door lente, zomer, herfst en winter maakt me weer even duidelijk hoe mooi de natuur is en hoe mooi we hier wonen.Zullen we echt weer sneeuw en ijs krijgen?

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more