Sunday, November 7, 2010

Scrapweekend

Het is herfst. De dagen worden zienderogen korter. De laatste bladeren zijn van de week tijdens de stormen zowat in een dag van de bomen geblazen. Tijd om naar binnen te gaan. Om met vriendinnen te genieten van leuke dingen. En dat deden we.
Vrijdagavond kwamen ze en binnen no time stond het huis vol met bakken, koffers, tassen, spullen. Maaike ging koken en Andrea maakte beslag voor heerlijke muffins. We schonken een wijntje in, staken de kaarsjes en het vuur aan en het werd behaaglijk warm in huis. En dan vooral van de vriendschap en gezelligheid.
Want wat was het weer een heerlijk weekend. Een warm bad, met leuke mensen samen zijn, mooie dingen maken. Me op vakantie voelen in mijn eigen huis, omdat iedereen gewoon lekker alle lades en kasten opentrekt en nog wat inschenkt. Heerlijk is dat, zo samen zijn en allemaal ook gewoon lekker jezelf zijn, niks hoeven en alles mogen. De draad weer oppakken en bijpraten, bijlachen en ja hoor, we blijven vrouwen, bijhuilen, maar daarna gewoon nog maar een glaasje inschenken en weer lachen. Heerlijk op commando horen "wat is het hier netjes opgeruimd!" en 's avonds aanschuiven bij heerlijk eten.
In het donker bubbelen in het bubbelbad en de warme straal onze schouders laten ontspannen.
Wat zijn jullie allemaal leuk en wat was het leuk! Echt zo'n weekend waar je weer helemaal energie van krijgt! (en voor mooiere foto's en verhalen moet je maar snel bij Francine kijken).

5 comments:

Fleur said...

Jaha dat heb ik gedaan. Maar jouw verhaal en foto's zijn óók heel mooi.
Heerlijk Jo, en super fijn. Kon je wel even gebruiken zo.
X

femke said...

Jaa, ik zat gewoon te wachten op je verslagje en de foto's! Nu snel naar Francine!

Anonymous said...

Wat fijn dat jullie elkaar hebben gevonden!!Echt heerlijk.
Ik hoop dat jij er helemaal van opgeknapt bent, VAST!!
En wat een leuke waxinehoudrs heb je. BG doilies soms? Erg leuk bedacht!!
XSuus

Angelique said...

Heerlijk!
Hopelijk heeft de gezelligheid alle ziektekiemen definitief weggejaagd.

Monique said...

Ziet er geweldig sfeervol uit. wat heb je een zalig huis voor zo'n vriendinnenweekend en natuurlijk een zalige vriendinnengroep!

Weet je deze nog?

Related Posts with Thumbnails