Skip to main content

Voice mail

Een lange dag werken, al om 6.10 was ik de deur uit.
Om kwart voor vijf stap ik bij de opdrachtgever in Tilburg op om weer naar huis te gaan na een intensieve, leuke, maar vermoeiende dag. Ik beluister mijn voice mail:

(lief stemmetje)

"Hoi,
ik ben weer een klein beetje beter
ehm, met Isa
ik ben weer een klein beetje beter
ik heb wat gegeten en gedronken
ik heb een mandarijntje op en een wafeltje
en ik hoop dat je vanavond nog een kusje komt brengen
heel veel kusjes voor jou, mama"

Mijn hart maakt een sprongetje.
Snel naar huis!

(dat duurde vijf treinen en 3 uur)

Comments

Susan said…
Lief!

Blij om te horen dat het wat beter gaat... en een grote knuffel voor jou en je reistijd :-(
He, dat is lief zeg.... fijn om dat dan te horen op je voicemail... Heb je d'r nog getroffen?
Patricia said…
Ach wat lief! Geluukig dat het beter met haar gaat....

En wat een reistijden joh!
Wat doe je eigenlijk voor werk?
Fleur said…
Ha Jo, hoop dat het vandaag weer nog beterder gaat en jullie lekker op vakantie kunnen!

Ik keek net waar wij een weekendje weg gingen en het blijkt in Limburg te zijn...... Maar nee, ik nog helemaal struinen op het forum naar jouw bestemming, maar jullie hebben landal en wij center parcs en de naam was ook anders.
maar over een half uurtje Fiene halen van school en dan doorrijden naar een heerlijk weekend lekker samen (en veel zwemmen.... vrees ik.... hou niet zo heel erg van zwemmen..... nou ja, wel gezellig met zijna allen).

En wat een heerlijk bericht om te horen! (joost weet wel wat je nodig hebt)
Jolanda said…
Nooit meer wissen dat bericht!!!
Andrea said…
Ahhh lief he?
Inderdaad opslaan dat berichtje, podcasten voor mijn part.
Hoe vaak heb je het tijdens de rit naar huis afgelusiterd ?;-)
Francine said…
Oh, wat ontzettend lief zeg. (((Smelt))

Dit vinden anderen leuk nu

Donkere wolken en een eiland in het IJ

Na het eten, na de koffie. Joost en ik kijken elkaar aan, 'nog een stukje lopen samen?'
We rijden een stukje verderop langs de dijk en zetten de auto bij de camping neer. Als we de dijk overlopen zien we enorme donkere wolken onze kant op komen. Een machtig mooi gezicht.


We lopen een rondje, langs een zielig konijn met een enorme tumor op zijn borst, dat stilletjes in het gras zit. Langs wuivend riet en opvliegende spreeuwen. Hier en daar een spetter, en als we bijna weer terug zijn, barst de bui los. Dikke druppels kletteren op ons hoofd. We hebben de wind in de rug en laten ons maar natregenen.


Op weg naar huis zien we de zon weer tevoorschijn komen. En thuis wacht een verrassing.


We drogen ons snel af en trekken droge kleren aan. Ik zet een kopje thee. En verder kijk ik alleen naar het prachtige licht. Niets meer nodig verder.
Andere avond, zelfde mooie Hollandse luchten.


Ook weer een wandelingetje op de dijk, met prachtige wolken.En dan de volgende morgen beginnen met ko…

Summer Breek in Etersheim 2017

Op het laagste punt van Nederland, bij de molen - 'mijn' molen - speelt de derde editie van Summer Breek. Een soort Oerol in de polder. De Parade, maar dan rustig en niet zo commercieel. Obscure bandjes (voor mij dan, ik ben geen echte muziekkenner), theater, gekke dingen. 
Een echte festivalganger ben ik niet, ik kan niet goed tegen grote mensenmassa's, maar dit festival is een pareltje in de modder. En dit jaar was het prachtig weer! Vrijdagavond gingen we met zijn drietjes, op de fiets.

Even lekker wat eten (en meteen de kas spekken, want hartstikke duur, maar ja, veel subsidie krijgen ze niet en zo halen ze toch wat geld binnen).


Het was rustig, zeker in het begin van de avond. Ik gun Summer Breek meer publiek, al was de sfeer ook nu ontzettend goed. Eén groot vakantiegevoel.
De zwaaiende handjes achter de gevaarlijke sloot.

Een rij van figuren met zweefhoofd gemaakt van in plastic verpakt huisvuil.


Strike a pose.


Ik vond het heerlijk. Het zonnetje, overal rond struin…

Daily life in week 29: een beetje vakantie in iedere dag

Terug uit Slovenië en weer thuis bij mijn eigen gekke lieve mensen. Spelletje doen in de tuin, kijken naar de ondergaande zon, beetje onkruid trekken en alle bloemetjes vriendelijk toespreken. Het zijn de fijne dingen in het leven.

Zomer in Nederland. Laatste 'echte' werkweek, maar het voelt al als vakantie. Een paar uurtjes eerder stoppen en met zijn vieren nog even op pad. Ik had gelezen over het stadsstrand bij Zaandam en was benieuwd. Helaas bleek het gesloten te zijn, maar we lieten ons niet ontmoedigen en reden door naar Wormerveer, waar je ook zo heerlijk aan het water kunt zitten. Drankje, bitterballetje, lekker bijkletsen met zijn viertjes en ons verheugen op binnenkort: de roadtrip door Californië!Na het werk lekker in de tuin kroelen met Rocky die nogal opdringerig kan zijn.

Avondwandeling door het dorp, waar er een filmset is opgebouwd. Ik heb nog niet kunnen achterhalen welke film er werd gedraaid, maar ik snap ze. Het is een bijzonder mooie locatie.


Dag zon, be…