Skip to main content

Scrappen: Playtime!

De kinderen uit logeren. Een hele avond en ochtend voor me.

Tijd om weer eens te spelen. Weer eens iets anders te proberen. Kwasten, verf, glitter, de hele mikmak. Geschilderd op bladzijdes van tijdschriften, dat weer verknipt, beprint. Gewoon lekker spelen dus. Nog geen duidelijk resultaat in mijn hoofd, maar lekker bezig zijn. Al met al vind ik ze weer leuk geworden, dus nu kan ik vrolijk de kinderen ophalen.

(die het heel leuk hebben gevonden, al is Lotte een beetje ziekjes geworden, arm kind!)
Vaders kind. Al heel lang wilde ik zo'n soort lay out maken. Isa en Joost, twee handen op een buik!
Beetje een modern sprookje, met als thema het liedje van John Mayer: Daughters (fathers be good to your daughters, daugthers will love like you do. They become lovers, then turn into mothers, so mothers be good to your daugthers too.Ik vind het papier van Basic Grey zo mooi, maar het is zo lastig om te verwerken. Dit is een poging, ook een gave overlay van Rhonna Farrer gebruikt. Moooooi zijn die!


Dit is de laatste, het is er eentje voor de uitdaging van mijn scrapgroep, waarbij er meerdere foto's verwerkt moesten worden. Vond ik lastig. Ook heb ik geprobeerd nu eens andere kleuren te gebruiken dan waar in normaal gesproken naar neig.

Comments

Francine said…
MOOI. Meid, wat hbe jij toch talent.


Het is maar mooi dat je me niet ziet zitten, hier, met die groene wangen van jaloezie :-)
Patricia said…
Die van die kastanjes vind ik mooi!!!

Popular posts from this blog

Beetje dramatisch: the end of a dream

Een beetje fatalistisch kan ik soms wel zijn. Ik kan er niets aan doen, ben niet zo heel materialistisch en hecht me niet direct aan spullen, maar soms vertegenwoordigen spullen wel een stukje levensgeluk.
Onze caravan bijvoorbeeld. Als een oudje kwam hij binnen, en vooral Joost heeft er zoveel uren werk ingestoken: alles schoonmaken, repareren, verven. We lieten de banken opnieuw bekleden, namen een fris vloerbedekkinkje. Met veel moeite zetten we hem op de rand van de 'camping' en sloten we water aan en zorgden voor gas voor de verwarming.
De mancave was het, waar Joost en zijn vrienden af en toe een biertje dronken.  Een chillruimte voor de kinderen, die er feestjes gaven en waar hun vriendinnen bleven logeren. Een uitvalsbasis voor mij was het, om een beetje de rust op te zoeken en lekker in het zonnetje te lezen, uitkijkend over de weilanden.
Een symbool voor ons geluk hier in de polder: dat je de dingen kunt maken door er hard voor te werken en dan de tijd te nemen erva…

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more