Skip to main content

Scrappen: Playtime!

De kinderen uit logeren. Een hele avond en ochtend voor me.

Tijd om weer eens te spelen. Weer eens iets anders te proberen. Kwasten, verf, glitter, de hele mikmak. Geschilderd op bladzijdes van tijdschriften, dat weer verknipt, beprint. Gewoon lekker spelen dus. Nog geen duidelijk resultaat in mijn hoofd, maar lekker bezig zijn. Al met al vind ik ze weer leuk geworden, dus nu kan ik vrolijk de kinderen ophalen.

(die het heel leuk hebben gevonden, al is Lotte een beetje ziekjes geworden, arm kind!)
Vaders kind. Al heel lang wilde ik zo'n soort lay out maken. Isa en Joost, twee handen op een buik!
Beetje een modern sprookje, met als thema het liedje van John Mayer: Daughters (fathers be good to your daughters, daugthers will love like you do. They become lovers, then turn into mothers, so mothers be good to your daugthers too.Ik vind het papier van Basic Grey zo mooi, maar het is zo lastig om te verwerken. Dit is een poging, ook een gave overlay van Rhonna Farrer gebruikt. Moooooi zijn die!


Dit is de laatste, het is er eentje voor de uitdaging van mijn scrapgroep, waarbij er meerdere foto's verwerkt moesten worden. Vond ik lastig. Ook heb ik geprobeerd nu eens andere kleuren te gebruiken dan waar in normaal gesproken naar neig.

Comments

Francine said…
MOOI. Meid, wat hbe jij toch talent.


Het is maar mooi dat je me niet ziet zitten, hier, met die groene wangen van jaloezie :-)
Patricia said…
Die van die kastanjes vind ik mooi!!!

Dit vinden anderen leuk nu

Donkere wolken en een eiland in het IJ

Na het eten, na de koffie. Joost en ik kijken elkaar aan, 'nog een stukje lopen samen?'
We rijden een stukje verderop langs de dijk en zetten de auto bij de camping neer. Als we de dijk overlopen zien we enorme donkere wolken onze kant op komen. Een machtig mooi gezicht.


We lopen een rondje, langs een zielig konijn met een enorme tumor op zijn borst, dat stilletjes in het gras zit. Langs wuivend riet en opvliegende spreeuwen. Hier en daar een spetter, en als we bijna weer terug zijn, barst de bui los. Dikke druppels kletteren op ons hoofd. We hebben de wind in de rug en laten ons maar natregenen.


Op weg naar huis zien we de zon weer tevoorschijn komen. En thuis wacht een verrassing.


We drogen ons snel af en trekken droge kleren aan. Ik zet een kopje thee. En verder kijk ik alleen naar het prachtige licht. Niets meer nodig verder.
Andere avond, zelfde mooie Hollandse luchten.


Ook weer een wandelingetje op de dijk, met prachtige wolken.En dan de volgende morgen beginnen met ko…

Summer Breek in Etersheim 2017

Op het laagste punt van Nederland, bij de molen - 'mijn' molen - speelt de derde editie van Summer Breek. Een soort Oerol in de polder. De Parade, maar dan rustig en niet zo commercieel. Obscure bandjes (voor mij dan, ik ben geen echte muziekkenner), theater, gekke dingen. 
Een echte festivalganger ben ik niet, ik kan niet goed tegen grote mensenmassa's, maar dit festival is een pareltje in de modder. En dit jaar was het prachtig weer! Vrijdagavond gingen we met zijn drietjes, op de fiets.

Even lekker wat eten (en meteen de kas spekken, want hartstikke duur, maar ja, veel subsidie krijgen ze niet en zo halen ze toch wat geld binnen).


Het was rustig, zeker in het begin van de avond. Ik gun Summer Breek meer publiek, al was de sfeer ook nu ontzettend goed. Eén groot vakantiegevoel.
De zwaaiende handjes achter de gevaarlijke sloot.

Een rij van figuren met zweefhoofd gemaakt van in plastic verpakt huisvuil.


Strike a pose.


Ik vond het heerlijk. Het zonnetje, overal rond struin…

Daily life in week 29: een beetje vakantie in iedere dag

Terug uit Slovenië en weer thuis bij mijn eigen gekke lieve mensen. Spelletje doen in de tuin, kijken naar de ondergaande zon, beetje onkruid trekken en alle bloemetjes vriendelijk toespreken. Het zijn de fijne dingen in het leven.

Zomer in Nederland. Laatste 'echte' werkweek, maar het voelt al als vakantie. Een paar uurtjes eerder stoppen en met zijn vieren nog even op pad. Ik had gelezen over het stadsstrand bij Zaandam en was benieuwd. Helaas bleek het gesloten te zijn, maar we lieten ons niet ontmoedigen en reden door naar Wormerveer, waar je ook zo heerlijk aan het water kunt zitten. Drankje, bitterballetje, lekker bijkletsen met zijn viertjes en ons verheugen op binnenkort: de roadtrip door Californië!Na het werk lekker in de tuin kroelen met Rocky die nogal opdringerig kan zijn.

Avondwandeling door het dorp, waar er een filmset is opgebouwd. Ik heb nog niet kunnen achterhalen welke film er werd gedraaid, maar ik snap ze. Het is een bijzonder mooie locatie.


Dag zon, be…